B Bosman Schilderwerken

Diensten

Schilderwerk binnen

Bent u verhuisd en heeft u hulp nodig of bent u toe aan een nieuwe kleurstijl? Ik help u graag en ben er ook voor meerdere zaken, zoals het plafond, kozijnwerk, trappen en kan tevens voor u uw woning of bedrijfspand behangen, zodat u zonder zorgen kunt genieten.


Schilderwerk buiten

Heeft u een (groot) buitenproject en hier geen zin in of u komt er simpelweg niet aan toe? Van de grond tot aan het dak kan ik uw huis of bedrijfspand weer tiptop in orde maken. Ook voor regulier onderhoud aan uw woning of bedrijfspand is geen enkel probleem.


Schilderwerk winter

Door speciale verf hoeft u niet meer de hele winter te wachten. Deze verf droogt extra snel, waardoor het geschikt is voor gebruik bij lage temperaturen. Zo kan ook het schilderwerk aan de buitenkant gewoon doorgaan en kunt u gereed zijn voor de winter en het voorjaar.

Behangen

Wilt u een keer iets anders? Heeft u een mooi patroon op het oog en wilt u dat graag op uw wand(en) terugzien? Met behang kunt u meer kanten op qua stijlen, patronen en kleurgebruik. Ik help u met behangwerk en glasvezel-behang én u krijgt ook nog eens een strak resultaat.

Advies op maat

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om kleuren en samenstellingen van kleuren, materialen, typen verf en behang. Samen met u help ik u om gedegen advies te geven en u te ondersteunen bij uw wensen en eisen.

Schilderwerken, huis en tuin, onderhoud, preventie. Wilt u meer weten?