B Bosman Schilderwerken

Behangen

Over smaak valt niet te twisten. Het is namelijk persoonlijk. Dat vertaalt zich terug in eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om behang. Het lijkt wel een eindeloze horizon aan mogelijkheden. Zoveel kleuren, tinten, patronen en dessins. Dan zijn er ook nog verschillende soorten behang en is het niet altijd eenvoudig om het behangwerk zelf uit te voeren.

Behangen is een vak apart

Het is al een heel karwei om iets moois uit te zoeken voor uw woning of bedrijfspand. Heeft u eindelijk iets kunnen kiezen, dan is het nog steeds niet op de wanden aangebracht. Zeker als u behang met een bepaald patroon heeft dan ligt de moeilijkheidsgraad nog wat hoger. Met veel precisie zorg ik ervoor dat patronen netjes naast elkaar uitgelijnd worden. Heeft u nog een oud behang op uw wanden? Ook met het eraf halen van het behang, kan ik u helpen, waarbij de wanden niet tot nauwelijks beschadigd zullen raken.

Kleuren en sauzen

Het is uiteraard ook mogelijk om voor een "standaard" patroon te gaan en het behang vervolgens een mooie kleur te geven, zodat er een ander effect gecreƫerd wordt. Dit maakt het aantal mogelijkheden nog groter. Ik help u met het uitzoeken van uw nieuwe behang, het eventueel verkrijgen van een passende kleur bij uw interieur tot aan het eindresultaat.

Glasvezelbehang

Ik werk ook met glasvezelbehang, waardoor het mogelijk is om bijvoorbeeld scheuren van de muren op te vangen. Glasvezelbehang is een erg sterk materiaal en laat zich graag zien op uw wanden. Ook het glasvezelbehang is uitermate geschikt om er een andere kleur aan te geven en te werken met patronen. Ik help u graag met een mooie en strakke afwerking.

Schilderwerken, huis en tuin, onderhoud, preventie. Wilt u meer weten?