B Bosman Schilderwerken

Schilderwerk winter

Er lekker warm bij zitten binnen is iets wat we allemaal graag doen in de wintermaanden. Met temperaturen rond het vriespunt bedenkt u zich wel in één keer dat u het schilderwerk buiten liever laat wachten tot het warmere voorjaar of zomer. Op het moment dat u lekker binnen zit, kan ik uw zorgen wegnemen dat het schilderwerk te lang op zich laat wachten.

De winterschilder laat u niet in de kou staan

Zeker tijdens de koude maanden denkt u waarschijnlijk niet aan uw houtwerk en andere zaken aan de buitenkant die nog geschilderd dienen te worden. Met de mogelijkheden van tegenwoordig kan ik het schilderwerk voor u doen, terwijl u lekker warm binnen zit. Ik verzorg graag het achterstallig onderhoud, het reguliere buitenschilderwerk en andere benodigde schilderwerken. Uiteraard kan ik ook het schilderwerk binnen voor u uitvoeren tijdens de wintermaanden.

Kwaliteit staat voorop

Dit is een logische, maar dankzij speciale verf en mijn jarenlange ervaring kan ik u tijdens de wintermaanden ook van de hoogste kwaliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid voorzien. Deze verf is uitermate geschikt bij lage temperaturen (vanaf 0° Celsius) en droogt extra snel. Zo kan ik uw woning of bedrijfspand zo gereed maken dat u voor de komst van het voorjaar al klaar bent en van het buitenleven kan gaan genieten.

Periode winterschilderwerk

Zoals het reguliere buitenschilderwerk plaatsvindt in het voorjaar en de zomermaanden, zo kan ik uw winterschilder zijn in de maanden oktober tot medio maart. Uiteraard kan het voorkomen dat het schilderwerk niet kan plaatsvinden tijdens extreme weersomstandigheden. Het schilderwerk kan gedaan worden vanaf 0° Celsius. Het winterschilderwerk zal in overleg uitgesteld worden. Tijdens de winterperiode is het uiteraard altijd mogelijk om mij in te schakelen voor het schilderwerk binnen.

Schilderwerken, huis en tuin, onderhoud, preventie. Wilt u meer weten?