B Bosman Schilderwerken

Advies op maat

Waar moet ik beginnen? Wat is er allemaal? Waar kan ik uit kiezen? Wat moet ik kiezen? Hoeveel werk neemt het allemaal in beslag?

Als dit u enigszins bekend voorkomt, dan kunt u er zeker van zijn dat u niet de enige bent. Er zijn zoveel mogelijkheden, kleuren, materialen, typen, soorten en combinaties te maken dat het bos niet meer te zien is. Ik kan u helpen in een drie stappen systeem.

Stap 1: Om welke ruimte(n) en/of buitenwerk gaat het?

Gaat het om de buitenkant of om de binnenkant van uw woning of bedrijfspand? Het is in combinatie met de andere twee stappen die ervoor zorgen tot welk resultaat we in de samenwerking tot zullen komen. Of het nu gaat om één vertrek of uw woonkamer of uw complete leefruimte; het zal geen barrière zijn om geen gepaste keuze te maken.

Stap 2: Zijn er kaders of referenties die u mooi vindt?

Het gaat uiteraard niet alleen maar om kleuren. Kleur zet grotendeels de toon in uw interieur, maar er zijn genoeg mogelijkheden om eventueel verschillende patronen in te zetten om er een ander tintje aan mee te geven. Uiteraard zijn de te gebruiken materialen ook van belang om tot een gepast en mooi resultaat te komen. Papieren behang geeft bijvoorbeeld weer een ander resultaat dan glasvezelbehang en azuurblauw is weer anders dan kobaltblauw.

Stap 3: Met welk budget kan er gewerkt worden in welk tijdsbestek?

De gewenste mogelijkheden, kleuren en materialen zijn onderdeel van het grote geheel. Het is zeer begrijpelijk als er middels budgetteringen bepaalde zaken zullen afvallen. Ik adviseer u graag bij een gepaste oplossing en kan u tevens helpen deze oplossing realiteit te maken.

Uiteraard is het tijdsbestek ook een belangrijk punt in het geheel. Indien u enige spoed heeft, dan kan ik hier zoveel mogelijk op inspelen. Haastige spoed kom je zelden tegemoet is een mooie spreuk, maar het zal ook zijn effect nalaten op het eindresultaat. Zo kan er bijvoorbeeld een keuze gemaakt worden om toch te gaan behangen in der plaats van schilderen in bijvoorbeeld uw nieuwe babykamer.

Ik help u graag en u kunt altijd contact met mij opnemen, zodat we samen uw project kunnen verwezenlijken.

Schilderwerken, huis en tuin, onderhoud, preventie. Wilt u meer weten?